Selvästi oman elämän kingi

Elämäni Sankari ry on julkistanut kirjan juhlavuoden kunniaksi

Elämäni Sankari -intohimoista ja aitoa päihdekasvatusta nuorten hyväksi kirja kertoo toiminnanjohtaja Norrenan silmin järjestön kehitysvaiheista näihin päiviin. Kirjassa syvennytään myös Norrenan persoonaan ja siinä peilaillaan yhteiskunnallisia tapahtumia 20 vuoden aikana niin Suomessa kuin paikallistasolla Hyvinkäällä.

Elämäni Sankari ry on vuonna 1998 perustettu ehkäisevän päihdetyön järjestö, joka toiminnallaan pyrkii edistämään ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Järjestön 20v juhlavuoden kunniaksi tuotettu kirja kertoo tarinan muodossa järjestön kehittymisen ehkäisevän päihdetyön asiantuntijajärjestöksi. Elämäni Sankari on uskaltanut tehdä työtä omalla tavallaan ja saanut siitä kiitosta erityisesti nuorilta ja heidän vanhem-miltaan. Historiansa aikana järjestö on pitänyt huikeat 6.000 päihdeoppituntia, joilla se on tavoittanut noin 165.000 kuulijaa. Kirjassa Norrenan ja muiden työntekijöiden arki tuodaan esiin rohkeasti, avoimesti ja ennakkoluulottomasti, omakohtaisia epäonnistumisiakaan unohtamatta.

Tilaa kirja vaikka pukinkonttiin ja tuet samalla työtämme nuorten hyväksi. Kirja nyt tarjoushintaan 21,90€ sisältäen postikulut! Erittäin hyvä lukuvinkki nuorten parissa toimijoille, alaa opiskeleville ja hyvinvoinnista kiinnostuneille!

Kirjan tilaukset tästä linkistä. Kirjaa on saatavilla myös Kauppakeskus Willan Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Rajamäen uimahallista.

"Elämäni Sankari kirja on upea kasvutarina sekä Sankareista järjestönä että toiminnanjohtaja Henrik Norrenasta. Kirjassa on monta tasoa ja ulottuvuutta."

- Tiina Luomanen, apulaisrehtori Sipoonlahden koulu

"Pidin kirjasta kovasti, koska se kuvasi Elämäni Sankari -historian lisäksi maailman menoa Suomessa kyseisenä aikakautena. Lisämausteena oli mielenkiintoisesti kerrottu Henkan omaa tarinaa."

- Matti Malminen, kaupan ja viennin rahoituksen johtaja Konecranes Oyj


Kirjan kirjottajat: Marko Lempinen, Henrik Norrena

Julkaisija: Elämäni Sankari ry 2018

Painopaikka: Printon 2018

Lisätietoja:

Henrik Norrena, toiminnanjohtaja, Elämäni Sankari ry, 040 535 9495, henrik@elamanisankari.fi