Selvästi oman elämän kingi

13.8.2015 14.14
Kesälomat ovat nyt onnistuneesti takana ja järjestössämme ollaan taas täydessä työn touhussa. Iloksemme saimme heti elokuun aluksi palkattua uuden/vanhan työntekijämme yhteisöpedagogi Sanni Husarin takaisin riveihimme. Sanni tulee helpottamaan työtaakkaamme ja vastaamaan projektikoordinaattorina erityisesti käynnistyvästä syysloma liikuntaleiristä sekä päihdekupla tapahtumista Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja mahdollisesti Lappeenrannassa.
2.6.2015 15.51
Tervehdys kesäleiriltämme! Hyvin hektinen kevätkausi on ohitettu ja siitä ollaan selvitty jotakuinkin tolkuissa. En kyllä muista yhtä näin tapahtumarikasta kevättä aiemmilta vuosiltani. Suurin syy tähän on tietysti alkuvuodesta tapahtuneet henkilöstömuutokset, joiden kanssa olemme saaneet selviytyä. Koko kevättä värittivät useat eri tapahtumat, joissa olimme mukana. Sankarisählyturnauksia peluutettiin IP-kerholaisille, yläkoululaisille sekä Hyvinkäällä että Lappeenrannassa. Kaikkiaan näissä tapahtumissa liikkui noin 1400 nuorta.
27.4.2015 9.36
Luet nyt järjestömme ensimmäistä blogikirjoitusta. Osana järjestömme ilmeen uudistamista ja viestinnän tehostamista alamme kirjoittamaan vähintään parin viikon välein blogia. Kirjoitamme työelämästä omasta näkökulmastamme ja siviilielämän puolelta vaihtelevin teemoin, vähän niin kuin mielialojen mukaan.