Selvästi oman elämän kingi

4.8.2016 9.54
Kesä 2016 alkaa olla takanapäin ainakin kesälomien merkeissä. Rentouttava lomajakso tuli pidettyä ja kävin mm. Espanjan itärannikolla aistimassa tunnelmia siellä.
2.6.2016 10.18
Varma kesän merkki on se, että koulujen päättyessä alkaa Hyvinkäällä Sankareiden organisoimat monipuoliset liikuntaleirit. Näitä leirejämme olemme toteuttaneet jo vuodesta 2005 hyvässä yhteistyössä Hyvinkään kaupungin ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilun kanssa.
13.4.2016 12.35
Samaan aikaan kevään edetessä lähestyvät myös perinteiset kesäleirimme Hyvinkäällä. Leirit ovat meille tärkeä työn muoto ja leireillämme on jo pitkät perinteet. Tulevana kesänä kohtaamme taas reilut 100 lasta ja palkkaamme nuoria kesätöihin ohjaajiksemme.
18.2.2016 13.20
Eilen pidimme tämän vuoden ensimmäisen työpajamme liittyen palvelutuotantoomme ja sen tulevaisuuden näkymiin. Tilaisuuden veti Hupposen Timppa liittyen hänen valmistuvaan opinnäytetyöhönsä ja Sankareiden tarjoamiin palveluihin.
26.1.2016 10.03
Tammikuun alku on edennyt järjestössämme tosi nopeasti. Kouluvierailujakin on ollut jo mukavasti ja olemme saaneet yhteistyösopimuksiamme uusittua.
17.12.2015 12.15
Tätä kirjoittaessa otan tietoisen riskin, sillä kirjoitukseni loppuvaiheessa saan mitä todennäköisemmin tietooni ensi vuoden avustusehdotuksemme. Jos mielialat hurjasti muuttuvat niin älkää ihmetelkö.
23.10.2015 13.40
Ollaan ylitetty jo lokakuun puoliväli ja syksy on saapunut oikein kunnolla. Katsaus taaksepäin kertoo, että vuoden kiireisin työviikkomme on takanapäin, samoin kuin ensimmäinen syyslomaleirimmekin. Tuo vuoden kiireisin viikko on ollut jo 11 vuoden ajan viikolla 41, jolloin toteutamme Etelä-Karjalassa laajat teemaviikkomme.
21.9.2015 11.00
Tulihan se syksy sitten vihdoinkin. Meillä se tarkoittaa vuoden hektisintä jaksoa työssämme. Omassa työssäni tärkein juttu on ollut tulevan vuoden avustushakujen valmistelut. Tänä vuonna RAY:n haut tehtiin ensi kertaa sähköisenä ja tästä on jäänyt pelkästään positiivisia fiiliksiä. Avustushaun valmistelu oli aika ajoin haastavaa, koska pelkästään sitä ei työni todellakaan ole. Olemme hakeneet avustuksia hyvin perustellusti ja aitoon tarpeeseen.
13.8.2015 14.14
Kesälomat ovat nyt onnistuneesti takana ja järjestössämme ollaan taas täydessä työn touhussa. Iloksemme saimme heti elokuun aluksi palkattua uuden/vanhan työntekijämme yhteisöpedagogi Sanni Husarin takaisin riveihimme. Sanni tulee helpottamaan työtaakkaamme ja vastaamaan projektikoordinaattorina erityisesti käynnistyvästä syysloma liikuntaleiristä sekä päihdekupla tapahtumista Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja mahdollisesti Lappeenrannassa.
2.6.2015 15.51
Tervehdys kesäleiriltämme! Hyvin hektinen kevätkausi on ohitettu ja siitä ollaan selvitty jotakuinkin tolkuissa. En kyllä muista yhtä näin tapahtumarikasta kevättä aiemmilta vuosiltani. Suurin syy tähän on tietysti alkuvuodesta tapahtuneet henkilöstömuutokset, joiden kanssa olemme saaneet selviytyä. Koko kevättä värittivät useat eri tapahtumat, joissa olimme mukana. Sankarisählyturnauksia peluutettiin IP-kerholaisille, yläkoululaisille sekä Hyvinkäällä että Lappeenrannassa. Kaikkiaan näissä tapahtumissa liikkui noin 1400 nuorta.