Selvästi oman elämän kingi

ohjaaja-haku2019.jpg

Kesäleirien ohjaajahaku on nyt auki!

Kesän alkajaisiksi järjestämme Hyvinkäällä taas perinteiset liikuntaleirit yhteistyössä Eslun, urheiluseurojen ja Hyvinkään kaupungin kanssa. Leireille on tulossa toistasataa 6-12-vuotiasta lasta, joten tarvitsemme myös paljon ohjaajia.

Leiriläiset jaetaan viikon ajaksi ryhmiin, joissa he kiertävät suorituspaikkoja tutustuen erilaisiin liikuntalajeihin ja –muotoihin. Keskeistä toiminnassa on leikinomaisuus ja tasavertaisuus, jolloin jokainen leiriläinen voi kokea onnistumisen elämyksiä. Osa ohjaajista toimii ns. ryhmyreinä, eli oman ryhmän vastuuohjaajina ja osa lajipisteohjaajina. Tehtävät saattavat kuitenkin vaihdella viikkojen välillä ja sisältää muita leirijohdon osoittamia tehtäviä.

Haemme noin 15-20-vuotiaita reippaita, liikunnallisia ja innostavia ohjaajia. Leirin ajankohdat ovat:

Leiri I 3.-7.6. Martin koululla
Leiri II 10.-14.6. Puolimatkan koululla

Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Kokemus lasten kanssa työskentelystä ei ole välttämättömyys, mutta suositeltavaa. Ohjaajan tehtävässä tärkeintä on turvallisen ja kannustavan ilmapiirin luominen sekä innostavana esimerkkinä toimiminen. Kerro hakemuksessa myös mahdollisesta laji- tai erityisosaamisestasi.

Ohjaajan palkka on 140-175 euroa/leiri kokemuksesta riippuen. Sopimukseen kuuluu osallistuminen ohjaajakoulutukseen la 25.5. klo 10-14, t-paita, vakuutus sekä päivittäinen lämmin ruoka ja välipala. Työaika leirillä sijoittuu ma-pe kello 7.30 ja 17.00 välille.

Ohjaajien palautetta edellisiltä leireiltä:

”Oon tykänny ihan super paljon! Lapsilta saa kivoja kehuja (ja tietty haleja) ja parasta on se, kun näkee heidän onnistuvan ja oppivan uutta!”

”Loistava yhteishenki. Ilmapiiri oli rento ja työkaverit kivat.”

”Sain todella hyvää työkokemusta ja uusia ystäviä.”

Lähetä vapaamuotoinen hakemus huhtikuun loppuun mennessä yhdistyksen toiminnanjohtajalle Henrik Norrenalle osoitteeseen henrik@elamanisankari.fi. Leiriohjaajavalinnat pyritään tekemään toukokuun alkupuolella ja osalle uusista hakijoista järjestämme ryhmähaastattelun.

Leiriin liittyviin kysymyksiin vastaa leiripäällikkö Henrik Norrena numerosta 0405359495 tai osoitteesta henrik@elamanisankari.fi