Selvästi oman elämän kingi

iltajuhla.png
redcarpet-rajattu.jpg

Antti Luusuaniemi ja Henrik Norrena tyytyväisinä onnistuneesta huutokaupasta 

Huutokaupasta huikea tuotto Sankareille

Perjantaina 31.8.2018 pelattiin Red Carpet golfkilpailu Kytäjällä mukavassa säässä. Kilpailun jälkeen käytiin huutokauppa, jonka tuoton Red Carpet Film Festival organisaatio oli jo aiemmin päättänyt lahjoittaa lyhentämättömänä Elämäni Sankari ry:lle. Huudettavia tuotteita keräiltiin pitkin kesää ja loppujen lopuksi kokoon saatiin mahtava kattaus kirkkaimpien urheilutähtiemme tavaroita. Mukana oli mm. Mikko Ilosen putterimaila, jolla tuli ensimmäinen PGA-voitto, Teemu Selänteen jääkiekkomaila, Janne Ahosen erikoissuksi Sapporon MM-kisoista vuodelta 2007 ja monia muita hienoja tuotteita.

Tapahtuman meklari Jari Pitkänen haastoi heti aamulla kisaan lähtevät joukkueet tavoittelemaan huutokaupalle 10.000 euron pottia. Haaste oli kova ja siihen osallistuvat joukkueet alkoivat pikku hiljaa syttyä. Golfkierroksen jälkeen päästiin vihdoin itse huutokauppaan käsiksi. Tarinankertojina ja innostajina huutokaupassa olivat lisäksi Timo Rauhala ja Pentti Halonen, jotka värittivät iltapäivää omalla leppoisalla tyylillään. Lopputulema huutokaupan tuotosta oli peräti 11.040 euron potti Sankareille. Elämäni Sankari ry:n toiminnanjohtaja Henrik Norrena oli aivan mykistynyt lopputulemasta. Kiitokset lähtivät tietenkin tuotteiden huutajille, mutta myös RCFF organisaatiolle Antti Luusuaniemen johdolla, jotka olivat lahjoituskohteen valinneet. Norrenan mukaan saadulla tuotolla päästään tekemään paljon hyvää ja tukisummalla on iso merkitys Sankareiden työlle.

  


es_juhlabanneri_www.png

Juhlaseminaari 21.9.2018

Tule juhlistamaan kanssamme 20v taivaltamme!

Elämäni Sankari ry täyttää tänä vuonna kunniakkaat 20 vuotta. Järjestämme maksuttoman juhlaseminaarin klo 12.00-16.00 ja maksullisen iltajuhlan klo 18.00 hotelli Sveitsin upeissa tiloissa. Juhlaseminaarissa kuullaan mm. Sankareiden taipaleesta, luodaan katsaus tulevaisuuteen ja nautitaan mielenkiintoisista puheenvuoroista sekä upeista esityksistä seminaarin lomassa. Iltajuhlassa vieraiden vastaanotto alkaa klo 18.00 ja illallinen aloitetaan klo 19.00. Illalliskortit tapahtumaan myydään ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 35 € (sis. illallinen ja ohjelma). Iltajuhlan musiikista vastaa Lauri Luusuaniemen johdolla Arto Bryggare & 110m aidat -bändi.

Untitled_design_2.jpg
--> ILMOITTAUDU

Ilmoittauduthan myös maksuttomaan seminaariin, sillä paikkoja on rajoitetusti. Lisätietoa tapahtumasta löydät myös Elämäni Sankari ry:n Facebookista.

Tervetuloa!

hotel-sveitsi.png