Selvästi oman elämän kingi

Elämäni Sankari ry on ehkäisevän päihdetyön järjestö, joka toteuttaa omaan perustehtäväänsä pääosin kouluissa ja oppilaitoksissa tapahtuvan kohtaamistyön eri menetelmin. Järjestämme lisäksi lähinnä nuorille suunnattuja tapahtumia, valmistamme materiaalia ehkäisevään työhön ja vaikutamme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti eri verkostoissa.
Elämäni Sankari ry perusti 17.4.2019 ”Jarno Saarisen muistorahaston” kunnioittaakseen pitkäaikaisen työntekijänsä muistoa ja tukeakseen haastavissa tilanteissa olevia lapsia ja nuoria perheineen.
Sankariyhteisö sai viime viikon lopulla suruviestin Riihimäeltä. Pitkäaikainen työtoverimme ja rakas ystävämme Jarno Saarinen menehtyi yllättäen torstaina 28.3. sairaskohtaukseen.
Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö hallinnoi Linnea Tuuliaisen rahastoa, joka tukee nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä. Linnea Tuuliaisen testamentin mukaan juuri syrjäytymisen ehkäisy on erityisen merkityksellistä työtä.
Elämäni Sankari ry järjestää jälleen perinteisen Sankarigolf hyväntekeväisyyskilpailun. Kilpailu pelataan keskiviikkona 15.5.2019 klo 08.30 – 16.00 välissä Vanajanlinnan Linnagolfin upealla kentällä. Kyseessä on kahden hengen joukkuekilpailu, jonka voittaja pokkaa upean kiertopalkintomme vuodeksi haltuunsa.
Kesän alkajaisiksi järjestämme Hyvinkäällä taas perinteiset liikuntaleirit yhteistyössä Eslun, urheiluseurojen ja Hyvinkään kaupungin kanssa. Leireille on tulossa toistasataa 6-12-vuotiasta lasta, joten tarvitsemme myös paljon ohjaajia.
Elämäni Sankari ry ja Staffroom Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen henkilöstön työkykytoimien tehostamiseksi. Sopimukseen liittyen Elämäni Sankari on laatinut yhdessä Staffroomin kanssa työhyvinvoinnin toimintasuunnitelman, jossa on yksityiskohtaisesti käyty lävitse järjestön toimenpiteitä työkykyisyyden tehostamiseksi.
Elämäni Sankari -intohimoista ja aitoa päihdekasvatusta nuorten hyväksi kirja kertoo toiminnanjohtaja Norrenan silmin järjestön kehitysvaiheista näihin päiviin. Kirjassa syvennytään myös Norrenan persoonaan ja siinä peilaillaan yhteiskunnallisia tapahtumia 20 vuoden aikana niin Suomessa kuin paikallistasolla Hyvinkäällä.