Selvästi oman elämän kingi

Kaikkien kirjan 24.8.2019 klo.13.00 mennessä ostaneiden kesken arvomme kaksi (2) VIP-lippua pe 30.8.2019 Hyvinkään Villatehtaalla järjestettävään Red Carpet -konserttiin (Arvo yht. n. 600 €).
Elämäni Sankari ry on valinnut hyvinkääläisen Suvi Lehtisen uudeksi kohtaamistyönkehittäjäkseen.
Elämäni Sankari ry perusti 17.4.2019 ”Jarno Saarisen muistorahaston” kunnioittaakseen pitkäaikaisen työntekijänsä muistoa ja tukeakseen haastavissa tilanteissa olevia lapsia ja nuoria perheineen.
Sankariyhteisö sai viime viikon lopulla suruviestin Riihimäeltä. Pitkäaikainen työtoverimme ja rakas ystävämme Jarno Saarinen menehtyi yllättäen torstaina 28.3. sairaskohtaukseen.
Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö hallinnoi Linnea Tuuliaisen rahastoa, joka tukee nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä. Linnea Tuuliaisen testamentin mukaan juuri syrjäytymisen ehkäisy on erityisen merkityksellistä työtä.
Elämäni Sankari ry ja Staffroom Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen henkilöstön työkykytoimien tehostamiseksi. Sopimukseen liittyen Elämäni Sankari on laatinut yhdessä Staffroomin kanssa työhyvinvoinnin toimintasuunnitelman, jossa on yksityiskohtaisesti käyty lävitse järjestön toimenpiteitä työkykyisyyden tehostamiseksi.
Elämäni Sankari -intohimoista ja aitoa päihdekasvatusta nuorten hyväksi kirja kertoo toiminnanjohtaja Norrenan silmin järjestön kehitysvaiheista näihin päiviin. Kirjassa syvennytään myös Norrenan persoonaan ja siinä peilaillaan yhteiskunnallisia tapahtumia 20 vuoden aikana niin Suomessa kuin paikallistasolla Hyvinkäällä.